Meer dan 100.000 tevreden curisten

Op eigen locatie

Meer dan 30 jaar ervaring

Beste prijs kwaliteit verhouding

Marc Hoeks Opleidingen

Marc Hoeks heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak van hulpverlening. Deze jarenlange ervaring wordt nu gebruikt bij het geven van opleidingen en trainingen aan diverse soorten bedrijven, instellingen en particulieren. Enthousiasme én gedrevenheid zijn de speerpunten van Marc Hoeks Opleidingen. Dat maakt ons tot de ideale partner voor uw (bedrijfs)veiligheid. 

NIBHV Keurmerk

Marc Hoeks Opleidingen is in het bezit van het NIBHV Keurmerk. Dit keurmerk biedt u als werkgever de garantie dat de door u gekozen opleider voldoet aan de hoogste, door het NIBHV gestelde kwaliteitseisen. Het NIBHV is hét kennisinstituut voor bedrijfshulpverlening in Nederland en het staat voor kwalitatief hoogwaardige BHV.

 Cursussen van keurmerkopleiders:

✓ Zijn inhoudelijk op orde en up-to-date

✓ Worden verzorgd door kundige, bevoegde instructeurs

✓ Omvatten examinering volgens het NIBHV-certificeringsreglement

Het is van levensbelang voor uw medewerkers om bewust veilig te werken. Als werkgever in Nederland bent u niet voor niets wettelijk verplicht om te zorgen voor een veilige werkomgeving. Ook wilt u toch gewoon goed voor uw mensen zorgen? Kies daarom voor een opleider die werkt volgens het NIBHV Keurmerk, hét onafhankelijke kwaliteitsstempel voor veiligheidscursussen.

Het NIBHV Keurmerk staat voor de borging van de kwaliteit van veiligheidscursussen voor cursisten en organisaties. NIBHV controleert jaarlijks of NIBHV Keurmerkopleiders voldoen aan de eisen die zijn gebaseerd op vijf pijlers. Daarmee biedt het NIBHV Keurmerk u als werkgever de garantie dat de opleider die je kiest voor de veiligheidscursussen binnen je organisatie, voldoet aan de door NIBHV gestelde eisen én voldoet aan de actuele wet- en regelgeving.

Doelstelling

Marc Hoeks Opleidingen heeft als doelstelling om de algemene veiligheid binnen bedrijven, organisaties en instellingen te verbeteren. Wettelijke bepalingen vormen hierbij natuurlijk een belangrijke grondslag en bovendien bieden wij een aanzienlijke kosten- en tijdsbesparing aan. Marc Hoeks Opleidingen streeft ernaar om met haar opdrachtgevers een langetermijnrelatie aan te gaan. Hierin staan het vertrouwen en de kwaliteit centraal om zo ook in de toekomst de veiligheid binnen de werkomgeving te kunnen waarborgen.

 

Bedrijfsprofiel 

Ons team bestaat uit professionele instructeurs met een brandweer of ambulance achtergrond. Met behulp van hun werkervaring leren ze de cursisten hoe te handelen bij eventuele calamiteiten. Onze administratie is op een zodanige wijze ingericht dat de door ons opgeleide BHV’ers automatisch tijdig een uitnodiging voor hun herhalingscursussen ontvangen.

Reviews

 

“De BHV-cursus was weer erg leerzaam én interessant. Dit mede doordat we de cursus in onze eigen praktijk hebben gehad. Situaties kunnen ter plekke nagespeeld en geoefend worden. De dag wordt extra interessant door de eigen ervaringen van Marc die hij tijdens de lessen deelt. De afwisseling van theorie, oefenen en spelelementen is erg fijn. De dag vloog voorbij!”

-Mariëlle Jonkman, Mondzorg Dommelen

 

 

Wederom top! Altijd fijn om van jou te leren, onder andere door jouw open en toegankelijke houding. Allen voor één doel.”

“Veel geleerd, perfecte uitleg! Een aanrader voor iedere ondernemer, brengt net wat meer als het standaard gebeuren!!”

– Twee cursisten