Eerste Hulp (EHBO) aan Kinderen 

Hieronder staat een overzicht van onze cursus Eerste Hulp aan Kinderen. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Over de cursus

Elk jaar zijn er meer dan 60.000 kinderen betrokken bij een ongeval in en om het huis. Een kind dat uitglijdt op de trap, heet water over zich heen krijgt, of zich verslikt. Kinderen zijn vliegensvlug en als het dan eens mis gaat, dan wilt u adequaat Eerste Hulp kunnen bieden. De opleiding Eerste Hulp aan kinderen wordt gegeven in overeenstemming met de door Het Oranje Kruis uitgegeven richtlijnen.

Eerste Hulp aan kinderen is vaak moeilijker dan bij volwassenen. Er wordt meer gevergd van eigen inzicht en bekwaamheden. De lessen van de cursus Eerste Hulp aan Kinderen hebben dan ook een iets hogere moeilijkheidsgraad. 

Het is toch een fijn en veilig idee dat u weet hoe u moet reageren wanneer er iets met een kind gebeurt, niet dan?

 

 

Inhoud en certificering

Het certificaat kan behaald worden zonder enige voorkennis van Eerste Hulp. Deze cursussen kunt u bij Marc Hoeks Opleidingen volgen, desgewenst in kleine groepen van zes tot tien personen. Dit kan op onze locatie, maar ook bij u thuis in uw eigen omgeving. De cursus van Marc Hoeks Opleidingen voldoet aan de vereiste normen. Na afloop krijg u bij voldoende competentie het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen.

Inschrijven

Via het online rooster kunt u zich gemakkelijk inschrijven voor één van de cursussen van Marc Hoeks Opleidingen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Marc Hoeks