EHBO gastouders 

Hieronder staat een overzicht van onze cursus EHBO gastouders. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Over de cursus

Elk jaar zijn er meer dan 60.000 kinderen betrokken bij een ongeval in en om het huis. Een kind dat uitglijdt op de trap, heet water over zich heen krijgt of zich verslikt. Kinderen zijn vliegensvlug en als het dan eens mis gaat dan wilt u adequaat Eerste Hulp kunnen bieden. De opleiding Eerste Hulp aan Kinderen leidt op tot het landelijke erkende diploma Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis. Deze opleiding wordt gegeven in overeenstemming met de door Het Oranje Kruis uitgegeven richtlijnen. Het is immers een fijn en veilig idee dat u weet hoe u moet reageren wanneer er iets met een kind gebeurt.

 

 

Wettelijke verplichting 

Gastouders zijn tegenwoordig wettelijk verplicht om het diploma kinder-EHBO te behalen. Het certificaat kan behaald worden zonder enige voorkennis van Eerste Hulp. Diegenen die het diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis al in hun bezit hebben, krijgen na afloop een vermelding op het diploma dat zij dit certificaat behaald hebben.

Inhoud en certificering

Deze trainingen kunt u bij Marc Hoeks Opleidingen volgen. In kleine groepen van zes tot tien personen krijgt u een training welke voldoet aan de vereiste normen. U krijgt na afloop bij voldoende competentie, het erkende diploma via Het Oranje Kruis.

 U kunt zich individueel of in groepen opgeven. Er zijn maandelijks trainingen, zowel overdag als in de avonduren.

Inschrijven

Via het online rooster kunt u zich gemakkelijk inschrijven voor één van de cursussen van Marc Hoeks Opleidingen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Marc Hoeks