FireAngel CO koolmonoxidemelder met display

Marc Hoeks Opleidingen kan alle materialen leveren op het gebied van EHBO, AED’s, BHV materiaal, verbandmiddelen, PAX rug- en schoudertassen, kleding, reanimatiepoppen en nog veel meer! Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Beschrijving

Een brandveilige woning is van levensbelang. Door middel van een combinatie van rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders maakt u uw huis brandveilig. Hang rookmelders in de vluchtroute in huis op en koppel deze (draadloos) met elkaar. Wanneer u een geiser of open haard heeft, plaats dan een koolmonoxidemelder. Plaats hittemelders in ruimtes waar rookmelders niet geplaatst worden, zoals de badkamer, zolder of garage. FireAngel biedt een breed scala producten waarmee u uw huis brandveilig maakt.

Kenmerken koolmonoxidemelder

Deze FireAngel koolmonoxidemelder wordt gevoed door een 3V lithium batterij met een levensduur van 7 jaar. Bij detectie van de aanwezigheid van een gevaarlijke concentratie koolmonoxide wordt u gewaarschuwd door een ingebouwd alarmgeluid van 85 dBA. Deze koolmonoxidemelder is voorzien van een speciale sensor die zorgt voor een betrouwbare alarmmelding bij detectie van een te hoge concentratie koolmonoxide. De koolmonoxidemelder geeft via het digitale display de concentratie in PPM. Verder is de FireAngel koolmonoxidemelder uitgerust met een grote testknop en dubbele functie waardoor de koolmonoxidemelder ook gebruikt kan worden als thermometer, met een temperatuurmeetbereik van -10°C tot 40°C.

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Marc Hoeks