Inzicht in het NIBHV-keurmerk

Lees het in onderstaande blog! 

NIBHV-keurmerk

Introductie

Bij Marc Hoeks Opleidingen vinden we het belangrijk dat onze cursisten een Bhv-cursus volgen die van hoge kwaliteit is. Daarom zijn we in het bezit van het NIBHV-keurmerk. Maar wat betekent dit keurmerk eigenlijk en waarom is het relevant voor Bhv-cursussen? 

Wat is het NIBHV-keurmerk?

NIBHV staat voor Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening. Het NIBHV-keurmerk is een onafhankelijk kwaliteitsstempel voor aanbieders van veiligheidscursussen. Het keurmerk wordt toegekend aan opleiders die voldoen aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van:

  • Kwaliteitszorg
  • Leeromgeving
  • Didactische kwaliteit
  • Voorzieningen
  • Toetsing

Kwalitatief hoogwaardige Bhv: dát is waar NIBHV voor staat. Ze borgen als onafhankelijke certificeerder de kwaliteit van de bedrijfshulpverlening in Nederland. Als opleidingspartner biedt NIBHV wetenschappelijk onderbouwde les- en leerstof en examens, voor betere Bhv’ers.

Waarom is het NIBHV-keurmerk relevant voor Bhv-cursussen

Bhv-cursussen zijn bedoeld om medewerkers te leren hoe zij in noodsituaties eerste hulp kunnen verlenen en branden kunnen blussen. Het is dus van groot belang dat deze cursussen van hoge kwaliteit zijn. Het NIBHV-keurmerk biedt een garantie dat de door jou gekozen opleider voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van het NIBHV. Dit betekent dat je cursisten:

  • Een cursus volgen die is gebaseerd op de laatste wet- en regelgeving
  • Een cursus volgen die wordt gegeven door ervaren en deskundige instructeurs
  • Een cursus volgen die is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie

Marc Hoeks Opleidingen in het bezit van het NIBHV-keurmerk 

Marc Hoeks Opleidingen is al meer dan 30 jaar een specialist in Bhv-cursussen. Wij zijn trots op het feit dat wij in het bezit zijn van het NIBHV-keurmerk en onze cursisten deze kwaliteit bieden. Het NIBHV-diploma biedt werkgevers de garantie dat elke Bhv’er zijn of haar taken goed kan uitvoeren. Bekijk ons uitgebreide aanbod van cursussen en investeer in de veiligheid van jouw organisatie en medewerkers. Klik op onderstaande knop om onze cursussen te ontdekken.

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Marc Hoeks